Udendørs træning

Udendørs træning

Udendørs træning

Som et nyt tiltag, kan vi nu tilbyde udendørstræning hele året rundt fra d. 1/3-24. Det vil foregå hver fredag kl. 08:00-09:00 ved Skovsøen, Fruens Bøge - med vores fysioterapeut Mette Kallesøe, som underviser. Udendørstræning er til dig som gerne vil træne ude i naturen og nærmest glemme, at du træner. Naturen kan bl.a. få dig til at slappe af i din krop, give dig øget energi og D-vitamin (Især om sommeren), og ikke mindst samvær med de andre på holdet.

Træning ved vi kan lindre smerter, og på dette hold vil der være fokus på ledmobilisering, balance-, styrke- og kredsløbstræning, og vil blive tilpasset den enkeltes niveau. Under træningen vil vi benytte udendørs træningsmaskiner, naturens faciliteter og evt. elastikker samt håndvægte.

For at få tilskud til udendørs fysioterapeutisk træning kræves der en lægehenvisning. For at få en henvisning til fysioterapi, forudsættes det, at du har et helbredsmæssigt problem. Det er også muligt at tilmeldes holdet uden en henvisning, så er prisen dog en anden.

Prisen for udendørstræning er bestemt af Sygesikringens takster, og er lige nu 126,88 kr. (Patientandel) pr. gang. Uden henvisning koster det 209,02 kr. Er du medlem af Sygeforsikringen Danmark får du ca. 50 % af udgiften refunderet. Taksterne reguleres fra Sygesikringen hvert år d. 1. april og 1. oktober.

Afbud skal meddeles telefonisk til klinikken senest kl. 09.00 på træningsdagen eller pr. mail til info@fdodense.dk, men i dette tilfælde, hvor holdet starter kl. 08:00, vil du skulle melde fra dagen før inden kl. 14:00, hvor telefontiden slutter – ellers på den nævnte mail efter kl. 14:00. Ved manglende afbud betales et udeblivelsesgebyr svarende til prisen, det koster at møde op - bemærk at dette også er gældende for vederlagsfrie patienter. Hvis man i en periode er forhindret i at deltage på holdet, bedes man give besked til receptionen eller underviseren, så andre kan få mulighed for at deltage på holdet.

For yderligere information er du velkommen til at kontakte FysioDanmark Odense på tlf. 66 13 04 60, eller skrive til klinikken på mailadressen: info@fdodense.dk.
Mødested: Vaffelhuset Skovsøen, Skovalléen 99, Fruens Bøge - Odense.
Hvad kræver det at kunne deltage på holdet: Du skal have gangfunktion og kunne begå dig på egen hånd, dog må du gerne benytte hjælpemidler; såsom rollator eller stok.
Hvad skal du medbringe: Drikkedunk og bevægeligt tøj (Tilpasset efter vejret).