Massage

Massage til behandling af myoser m.m.

PRISER:
30 min. → 260,-
45 min. → 375,-
60 min. → 450,-

Kontakt os for tidsbestilling på tlf. 66 13 04 60 eller send os en mail på info@fdodense.dk

Massage
Hvad enten det drejer sig om behandling af professionelle sportsfolk eller personer med "almindelige problemer" (hovedpine, nakke-, skulder-, rygproblemer, m.m.), spiller massage en stadig større rolle.

Fysiurgisk massage, som vi udfører stimulerer kredsløbet, fjerner affaldsstoffer, skaber bedre balance i muskulaturen og giver generelt bedre velvære.

Muskelspændinger
Når muskler spændes, bliver muskelfibrene tykke og lukker delvis for blodgennemstrømningen. Derved ophobes der affaldsstoffer, og musklen kommer derfor til at mangle ilt, der er en forudsætning for, at den kan slippe spændingen igen.
Dermed begynder en ond cirkel, for muskelspændinger giver smerter, der automatisk får en til at spænde yderligere. Her kan massage hjælpe.

Myoser - Få taget hånd om dem via massage
Hvis muskelspændinger optræder i en længere periode, kan de udvikle sig til myoser. Myoser er indkapslede muskelspændinger med dårlig blodgennemstrømning.

Massage til afhjælpning af myoser
Massage kan afhjælpe specifikke livsstilsrelaterede problemer: musearm, golfalbue, spændingsrelateret hovedpine, iskias-smerter, overbelastningsskader m.m.

Ord som sundhed, velvære og kropsbevidsthed er i dag i bevidstheden hos de fleste. På jobbet kræves der et ordentligt arbejdsmiljø, og i idrætsforeningerne stiller udøverne krav om, at kunne blive behandlet hurtigt, korrekt og professionelt.

Her spiller massage en stadig større rolle i behandlings-systemet på grund af dens effektive virkning på muskler og kredsløb