Smertebehandling

Smertevidenskab

Smertevidenskab:

Behandling af langvarige smerter ud fra videnskab om moderne smerteforståelse.
Fysio Danmark Odense åbner nu smertebehandling på klinikken gennem smertevidenskab.dk. Fysioterapeut Mikkel Vind er en del af smertevidenskab.dk’s behandlernetværk, der tilbyder individualiseret og specialiseret smertebehandling ud fra nyeste viden. Mikkel tilbyder følgende behandlinger: øget smerteforståelse, gennem undervisning, træning/bevægelse, evt. manuel behandling.

”Gennem et behandlingsforløb med mig, skal du altid være grundigt informeret om, hvorfor vi gør som vi gør. En del af behandlingen består i, at du får redskaber, som kan hjælpe dig til i større grad selv at tage kontrollen og styre behandlingen, med det formål at gøre dig uafhængig af behandler. Det ultimative mål for vores samarbejde er, at gøre dig i stand til at tackle dine udfordringer, så du kan være fri til at leve dit liv, som du vil, uden mig eller anden behandler. Jeg er kun til rådighed så længe du føler, at det gavner din proces og rehabilitering. Vores samarbejde handler i princippet om, at du ikke har behov for at have en behandler i dit liv.”

Behandlingsforløbene er bygget op således, at man køber et antal timer ad gangen, og sammen med mig planlægger forløb og mål ud fra forventninger, ønsker og fælles beslutning.
Behandlingsforløbet er uden lægehenvisning, men du kan få tilskud fra sygesikring ”Danmark”.

Du kan enten booke tid til behandling på tlf.: 66 13 04 60 eller mail: info@fdodense.dk

Du kan læse endnu mere om moderne smerteforståelse, behandling og videnskab på www.smertevidenskab.dk.

Priser for behandling:

1 time: 1000 kr.
5 timer: 3750 kr.
10 timer: 6500 kr.