Kiropraktik

Vi samarbejder med Kiropraktor Kim Bergholdt Musklerogled.dk

Musklerogled.dk

Bogensevej 88
5270 Odense
Tlf: 66 18 11 50

https://www.musklerogled.dk/kontakt/

Kiropraktorer uddannes på Syddansk Universitet og har gennemført en 5-årig kandidatgrad efterfulgt af en 1-årig turnusuddannelse. De første 3 år er stort set identiske med medicinstudiet.

​De efterfølgende 2 år specialiserer kiropraktorer sig inden for bevægeapparatet.​

​Kiropraktorer er autoriseret til at undersøge, behandle og forebygge smerter relateret til kroppens muskler, knogler og led.​

Traditionelt er kiropraktorerne mest kendt for at behandle rygsmerter, og er den faggruppe der ser flest rygpatienter af alle, men kiropraktoren kan også undersøge og behandle smerter, i resten af kroppen, og behandlingen sker ofte i samråd med klinikkens øvrige personale.

FysioDanmark Odense, har mulighed for at få foretaget røntgen ved samarbejdsklinik uden ventetid, og derudover har kiropraktoren mulighed for at henvise til Rygcentret i Middelfart, hvis der bliver behov for yderligere udredning.
I klinikken tilsigter vi en tværfaglig indgangsvinkel på dit problem. Ofte vil et typisk behandlingsforløb være delt i en akut fase, hvor man ved behandlingstekninkker forsøger at lindre dine nuværnede smerter, og derefter en forebyggende fase, som via øvelser og evt. enkelte behandlinger forsøger at modvirke tilbagefald af dit problem.

​Undersøgelse og behandling hos kiropraktor kræver ikke lægehenvisning.​